Despre noiÎntre octombrie 2003 și iunie 2009, brandul “Initial Advisory “ – pe piața consultanței de finanțări IMM și cu precădere a finanțărilor prin fonduri UE – a fost dezvoltat puternic ca rezultat al asocierii dintre Marian Stoian și Radu Limpede, ambii vechi profesioniști ai pieței financiare și de capital.

Proiectele au fost realizate în consorțiu prin firmele deținute de către aceștia: sediul de lucru comun fiind la București, iar în anii 2007-2008 au existat colaboratori sau birouri locale temporare în Târgoviște, Sibiu și Cluj-Napoca. Personalul și costurile administrative au fost plătite în comun (câte 50% fiecare), iar veniturile generate împărțite așișderea.

În 2009, cei doi parteneri au decis să urmeze un traseu propriu, iar  Radu Limpede și echipa sa – între care Partenerul Cristian Tudorescu – au decis să rămână fideli finanțărilor pentru sectorul privat din România. În consecință, s-a procedat la un rebranding – bazat însă tot pe numele prescurtat “Advisory” – cel pe care l-au reținut de fapt în acești ani, prin simplificare, majoritatea clienților și partenerilor, ca și presa.

EU Advisory – marcă a Portal Eco-Fin S.R.L.