Despre NoiScurtă Istorie: Fondatorul Radu Limpede are o experiență de peste 22 de ani pe piața financiară și de capital din România – inițial ca analist & șef de echipă de Equity Research (1997-2002) la firme de brokeraj de top 5, iar în paralel și ulterior drept Consultant free-lancer pe diverse proiecte de dezvoltare și privatizări (2000-2003).

Între octombrie 2003 și iunie 2009, brandul “Initial Advisory “ – inițiativă antreprenorială pe piața consultanței de finanțări IMM și cu precădere a finanțărilor prin fonduri UE – a fost dezvoltat puternic ca rezultat al asocierii dintre Marian Stoian și Radu Limpede, ambii vechi profesioniști ai pieței financiare și de capital.

Proiectele au fost realizate în consorțiu prin firmele deținute de către aceștia: sediul de lucru comun fiind la București, iar în anii 2007-2008 au existat colaboratori sau birouri locale temporare în Târgoviște, Sibiu și Cluj-Napoca. Personalul și costurile au fost plătite în comun (câte 50% fiecare), iar veniturile generate împărțite așișderea. În 2009, cei doi parteneri au decis să urmeze fiecare un traseu propriu.

Radu Limpede și echipa sa au decis să se axeze preponderent pe consultanța pentru sectorul privat din România, oferind în paralel clienților interesați și finanțări nerambursabile.

În consecință, în 2009 s-a procedat la un rebranding – bazat tot pe numele prescurtat “Advisory” – cel pe care l-au reținut în acești ani, prin simplificare, majoritatea clienților și partenerilor și presa.

În ultimii ani – cele mai multe proiecte abordate sunt cele complexe, multi-disciplinare, de Strategie & Finanțe & Marketing – oferite împreună cu Partenerul Alin Valentin ANGHELUȚĂ – fondator al Marketing Zoom Expert / Marketing Zoom Solutions.

 

EU Advisory – marcă a Portal Eco-Fin S.R.L.